Van, aki hálószobában tartja az akváriumot?
Mi az a levegő porlasztás?
Egy 50 l-es, frissen összeállított akváriumban is feleslegesek ezek?
Miből lehet látni, hogy felesleges, vagy szükség lenne rá? (pl a halak felúszkálnak levegőért?)
Én 1 méterre alszom a 135 liter víztől. Eheim 2012 van benne, teljesen hangtalan. Saját levegőztetője minimumra van állítva, és a vízfelszínt is fodrozza, persze hangtalan.
Atman AT-A1500 légpumpám is van, de az főleg a dekorációs elemek miatt, csak napközben kapcsol be néhányszor. Egyébként tőle is lehetne aludni mert csak akkor van hangja ha hozzá ér az asztalhoz a vezeték.
A levegő beporlasztás az, amikor a szűrő egy csövön levegőt szív be és apró buborékokat fúj. Ezt 100%-ig kiváltja egy esőztető, minden akváriumban.
Így néz ki:
Szinte minden szűrőre tudsz rácsatlakoztatni egy ilyen kis átfurkált csövet. Te magadnak is elkészítheted.
Tehát igen, egy 50 literesben is teljesen megfelel, jobb, mint a hagyományos levegőporlasztás. Már nagyon kevesen használják azt.
hú, és itt nem is drága!
Közben megnéztem más webhopokban is, jó áraik vannak.
Már teljesen lemondtam a hálószobai akváriumról, a környékbeli kisállat-boltosok nem túl tájékozottak...
Nagyon örülök, köszi a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!