Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem egy nagyobb akváriumot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 54 literes akváriumom. Van benne egy vitorláshal. Léci kíméljetek, mikor vettük nem tudtuk, hogy nagy akvárium kell neki. Becsapott az eladó azt mondta hogy elég ez neki bőven sőt még sok is. Most még nem olyan nagy. Szerintetek fog még nőni? Elég sok ideje van itt. Hogy vegyem rá anyuékat, hogy vegyenek nekem egy nagyobbat?2012. febr. 21. 19:40
21/22 anonim válasza:
Törpegömbhalnak nem kell csigát adni enni, a szunyoglárvát is megeszik, tubifexet is, de ők csak az élő kaját szeretik, mert azért valamennyire ragadozók.
Annulatus nem jó neked, mert az lágyvizes.
csak olyan jó neked ami csapvízben tartható:
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Gömbhalat nem tehetem be társas akváriumba?
2012. febr. 22. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!