Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Trüsszcsizik az aranyhalacskám...

Trüsszcsizik az aranyhalacskám! Segítenéteeek?

Figyelt kérdés
Na van egy aranyhalacskám..Ł ZiZi Ł:).Egy 5 literes gömbaksiban van..:)Nagyon jól érzi magát(onnan tudom,hogy fönnt van a víz tetején és bubikat gyárt.mert ha bubikat csinizik akkor nagyon boldog..:D)..:D Nincs szűrője meg semmi csak 2 hetente lecserélem a víz felél meg naponta szoktam bele szívószállal buborékot fújni,mert azt olvastam hogy lehet..:)Nagyon magányosnak tűnt ezért vettem mellé egy kisteknőst de mivel megakarta enni Zizikémet ezért visszavittem..:)Na szóval..zizike folyton trüsszög.van olyan amikor ilyen óriásira nyitja a száját és sokáig ígytartja..:) nagyon cuki..:) ez a trüsszögése mitől lehet??segítsetek légyszi..Nagyon szercsizem Zizikemizikécskéémett..:)))
2012. jan. 25. 06:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
:O "ezt a kérdést már látta moderátor így nem jelenthetem" BAZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG
2012. jan. 25. 16:22
 32/36 anonim ***** válasza:
25%

El sem hiszem, mennyien veszik ezt komolyan :D Úgy feldobtátok a napomat, hogy az nem igaz. Majdnem hülyébbek vagytok mint a kérdező, de csak majdnem :D

Én elsőre inkább azt szűrtem le, hogy a kérdező csak kiparodizálja a sok kezdő ökörgyúrót, aki állatkínzásba veti magát, tanulás és tájékozódás helyett. Örüljetek neki, hogy nem komoly az egész.. én nevettem egy jót, innentől kezdve csak imádkozom azokért a halakért, akik komolyan ilyen körülmények között élnek. Jó voltál kérdező... kár, hogy az itteniek között elég kevesen képesek fogni a poént :)

2012. jan. 25. 17:07
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki zsepit, hogy fújja ki az orrát. Aztán főzz neki egy teát, fektesd az ágyba és takargasd be jól, hogy ne fázzon.
2012. jan. 25. 18:16
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

tegyél a vizébe egy kis citromot,és mézet, + langyosítsd meg a vizét,az jót tesz a tüdejének :)

így legalább nem fog annyit szenvedni,és hamarabb megdöglik szerencsétlen ZiZi :)

2012. jan. 25. 21:07
 35/36 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező "gyagyika"!Most komolyan,ha még él Zizikéd,vegyél neki levegőpumpát,mert amit te belefújsz az nem oxigén és szerencsétlen nem neked tart előadást a viz felszinén,hanem FULDOKLIK!!!
2012. jan. 26. 04:06
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

"Én elsőre inkább azt szűrtem le, hogy a kérdező csak kiparodizálja a sok kezdő ökörgyúrót, aki állatkínzásba veti magát, tanulás és tájékozódás helyett. Örüljetek neki, hogy nem komoly az egész.. én nevettem egy jót, innentől kezdve csak imádkozom azokért a halakért, akik komolyan ilyen körülmények között élnek. Jó voltál kérdező... kár, hogy az itteniek között elég kevesen képesek fogni a poént :)"

Sajnos ez nem poén, ilyen sötét a kérdező!

2012. jan. 26. 09:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!