Trüsszcsizik az aranyhalacskám! Segítenéteeek?
Figyelt kérdés
Na van egy aranyhalacskám..Ł ZiZi Ł:).Egy 5 literes gömbaksiban van..:)Nagyon jól érzi magát(onnan tudom,hogy fönnt van a víz tetején és bubikat gyárt.mert ha bubikat csinizik akkor nagyon boldog..:D)..:D Nincs szűrője meg semmi csak 2 hetente lecserélem a víz felél meg naponta szoktam bele szívószállal buborékot fújni,mert azt olvastam hogy lehet..:)Nagyon magányosnak tűnt ezért vettem mellé egy kisteknőst de mivel megakarta enni Zizikémet ezért visszavittem..:)Na szóval..zizike folyton trüsszög.van olyan amikor ilyen óriásira nyitja a száját és sokáig ígytartja..:) nagyon cuki..:) ez a trüsszögése mitől lehet??segítsetek légyszi..Nagyon szercsizem Zizikemizikécskéémett..:)))2012. jan. 25. 06:57
21/36 Antimod válasza:
"jó lenne ha a kérdésre mondcsiznátok válaszokat"
Értitek? Lávláv, písz.
22/36 anonim válasza:
"Tényleg nem látjátok, hogy csak szórakozik? "trüsszcsizik , szercsizem" stb. Ki beszél így? Fake."
Sajnos ezeknél a szőke nulla agyú libáknál ez teljesen elfogadott.
23/36 anonim válasza:
" Kamu...ilyen fogyatékos ember nem létezik...ha meg mégis, akkor agyon kéne csapni..."
Bezzeg a régi szép időkben még használták a Taigetosz-t.
26/36 anonim válasza:
Kérdező, hagyd már abba, már majdnem jobb troll vagy, mint én.
27/36 anonim válasza:
Hogy érkezhet ennyire haszontalan kérdésre ennyi hasznos válasz?:D
28/36 Daphina válasza:
Sajnálom szegény halat, ha ez igaz...
30/36 anonim válasza:
Szerezz mellé egy Cirmi cicát és az majd igen ügyesen oxigént paskol a vízbe a kis mancsával! Puszcsi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!