Trüsszcsizik az aranyhalacskám! Segítenéteeek?
Figyelt kérdés
Na van egy aranyhalacskám..Ł ZiZi Ł:).Egy 5 literes gömbaksiban van..:)Nagyon jól érzi magát(onnan tudom,hogy fönnt van a víz tetején és bubikat gyárt.mert ha bubikat csinizik akkor nagyon boldog..:D)..:D Nincs szűrője meg semmi csak 2 hetente lecserélem a víz felél meg naponta szoktam bele szívószállal buborékot fújni,mert azt olvastam hogy lehet..:)Nagyon magányosnak tűnt ezért vettem mellé egy kisteknőst de mivel megakarta enni Zizikémet ezért visszavittem..:)Na szóval..zizike folyton trüsszög.van olyan amikor ilyen óriásira nyitja a száját és sokáig ígytartja..:) nagyon cuki..:) ez a trüsszögése mitől lehet??segítsetek légyszi..Nagyon szercsizem Zizikemizikécskéémett..:)))2012. jan. 25. 06:57
11/36 Salx Narval válasza:
Ez kizárt, hogy komoly legyen, ennyire agyalágyult gyereket nem engednek gépközelbe. Két ZIZI-ke egy háztartásban, anya nagy bajban lehet.:D
12/36 anonim válasza:
B@zdmeg te olyan sötét vagy, hogy egy vödör szén hozzád képest atomvillanás. Állj fel a gép elől és húzzál vissza barbizni, eszem megáll milyen agyterhelt selejt egyénekkel van teli a mai fiatalság.
13/36 anonim válasza:
Jesszus, nehogy komolyan vegyétek már ezt az agyalágyultat!
14/36 anonim válasza:
Tényleg nem látjátok, hogy csak szórakozik? "trüsszcsizik , szercsizem" stb. Ki beszél így? Fake.
15/36 anonim válasza:
légyszicske sétálcsika ki az erdőcsibe és akasztcsizd felcsi magácskádat. okscsi?
16/36 anonim válasza:
Bezzeg az ilyeneket nem törlik...már a gyakorikérdéseken sincs igazság!
18/36 anonim válasza:
Kamu...ilyen fogyatékos ember nem létezik...ha meg mégis, akkor agyon kéne csapni...
19/36 anonim válasza:
A halad fuldoklik! Nem kap levegőt, mert nincs levegőztető az akváriumában! Szegény... Azért buborékol meg pipál annyit...
20/36 anonim válasza:
Látom, nem félsz a helyesírástól, mert tudod, hogy tartsd magad távol tőle.
"Igyekezz közelebb kerülni hozzá!"- ezért kiált Zizike is, amikor nyitva látod a száját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!