Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan lágyítsam a vizet?

Hogyan lágyítsam a vizet?

Figyelt kérdés
Pesti vízzel számolhatunk. Nincs semmilyen mérőm, tesztem, de szeretném lágyítani a vizet. 112 literes az akváriumom, hogy kezdjek neki? Ha felforralnám minden vízcsere előtt a vizet, az segítene? Garnélák és gyöngy dánió miatt kellene lágyítanom.
2012. jan. 2. 14:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs még, honnan veszem, de nem kereskedésből az tuti. Most is vannak élőlények az akváriumban, rég óta működőről van szó. Csak most váltok, eladom a tetrákat, neonok vannak még, kalászhalak, garnélák, szívóharcsák. A neonokat is eladom szerintem és kalászhalakat, gyöngy dániókat veszek majd inkább helyette. Bár szeretem őket is, de hát ez van. :)
2012. jan. 2. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Neon mellé rakhatsz gyöngy dániót, prímán megvannak együtt, és a neon is szereti a lágyabb vizet. Olyan 10 NK-s vízben mindegyik jól érzi magát. A kalászhalak is.
2012. jan. 2. 22:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így fogom beállítani! :)
2012. jan. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!