Betta 30-50 liter közötti akváriumba? Hogyan?
Mennyire igényel gazdagon berendezett akváriumot?
Baj ha fűtőn kívül, nem rakok levegőztetőt ill. szűrőt? Levegőztető hiánya nyilván nem baj, de egy szűrőt is ki lehet váltani 1-2 hetenkénti részleges vízcserével?
Egy szűrő + fűtő kell bele.
De a szűrő nem kell hogy fújjon levegőt, tehát a levegő csővet le lehet róla szedni, úgy teljesen hangtalan.
Emellett kell heti 30% vízcserét csinálni.
És ha nincs szűrőd elég hamar berothad a víz.
És a betta igényelné, hogy élő növényeket is tegyél bele, legalább 2 tő valamit, mert szeret közte bújkálni.
Tudom, hogy a méreganyagok miatt kell a szűrő, de mivel csak egy hal lenne a medencében, nem lehet kiváltani a szűrőt gyakori vízcserével.
Milyen növény van ami "igénytelennek" számít, mert én régen (nagy akváriumomban) próbálkoztam növényekkel, de gyorsan áttértem a mű növényre.
Léteznek "cserepes" növények is, amikhez nem kell spec. talaj? Mert én kavicsot szeretnék tenni az akváriumba.
Nem akarok spórolósnak tűnni, de ez csak egy kezdeti megoldás lenne arra, hogy a betta másik medencébe kerüljön, és nem akarok rá sokat költeni most, majd idővel "fejlesztgetném" ezt a medencét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!