Milyen halakat ajánlotok egy 23l-es akváriumba?
Milyeneket, melyikből mennyit, stb.
Egy kicsi vitorlás már adott.
Eddig még azt harangoztátok, hogy húsz liter a minimum.
sajnálom, már megvettem, nem hinném, hogy 23 literben olyan nagy bajuk lenne. 4szög akvárium, rendes berendezéssel.
Gratulálok..egy vitorlást egyébként sem tartunk egyedül..kettőt pedig 150 literbe kell tartani..ebbe több halat NE rakjál..
lehet,hogy ennél nagyobb lesz a vitorlásod csak szólok..
Nem magában akarom tartani a vitorlást, más halak is kerülnek mellé, de még nem tudtam beszerezni! és különben se rendeztem még be.
Ja, a hatvan literes akváriumomban is évek óta éldegél vitorlás, több más hallal, és még sose panaszkodott...
Basszus ez aranyhal! Ismered egyáltalán a vitorlást??
(am 3cm)
egy 23 literesbe többet ne rakj..figyelj a családom évek óta foglakozik akváriumokkal,és ha már a vitorlást megvetted akkor többet NE tegyél bele,mert a vitorlás támadja a nála kisebb halakat..tengeri akváriumon keresztül a sima bettásig mindenféle volt..de persze nekem mindegy akár hetente is járhatsz a halas boltba,ha nem fogadod el a segítséget..egyébként most átmenetileg nekünk is vannak vitorlásaink egy kisebb 100 literesbe,DE most jön egy 200 literes és abba fognak élni..gondold már végig lágy szíves..
Kedves kérdező!
Egyik válaszodban azt mondod, hogy rendesen berendezve a másikban meg azt, hogy még nincs berendezve. Döntsd el. A másik meg az, hogy lehet most 3 cm, de később nagyobb lesz. A linket csak példának rakta be. Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de azt még én is vágom, hogy eg ekkora b.uzi nagy halat nem tartunk 23 literben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!