Egy 10 literes (nagyobbnak nincs hely a polcomon) akváriumba hány garnélát lehet telepíteni? Red Cherry garnélára gondolok kezdésnek. Olyan 6-8 darabra gondoltam. Elég nekik 10 liter?
Nekem 6 literbe vannak most New Bee garnik, azé raktam már ilyen kicsibe, hátha ott jobban látják egymást, hogy szaporodjanak már, aztán kettő terhes is lett :)
De csináltam hozzá egy külsőszűrőt, nagyobb a külsőszűrő mint az akvárium maga :) Egy mini vízpumpa hajtja, az van az akváriumban és egy csövön kinyomja a vizet egy műanyagdobozba, azt meg az aki mögé tettem, kicsit magasabb mint az akv, és egy csövön meg visszafolyik akiba a víz, ez így totál jól szűri azt a minike akváriumot.
Tulajképp én adtam karácsonyra a barátom nővérének egy 10 liter körülit egy Elite mini szűrő van benne, és raktam bele vagy 20 db red cherryt, alul kis kavics, kétoldalt lilaoepsis fű , középen egy pici vasfa, rátekerve egy kis jávai moha.
A tetején meg egy aquael mini lámpa 9 wattos.
Nemtom, szerintem egy dankóros is képes fenntartani egy ilyet, ez nem egy nagy szám. Naponta pici kaja, nem is muszáj minden nap. Shrimps naturals garnélakaját szeretik. Nem vágom, hogy mi a nehéz ebben. Heti 30% vízcsere és kész.
Ha meg már túl sokan vannak a garnélák, 30-on felül, azt el lehet adni vagy ajándékozni.
Barátom nővérénél még 22 fok van mostanában állítólag, abban is megvannak, nálam 24 fok szokott lenni, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!