Hogyan kezdjek hozzá, ha az akvárium alját füvesíteni szeretném?
Hm. Mielőtt végigolvastam a válaszokat, nekem is az volt az első és független gondolatom, hogy ezek az akváriumok nem egyenlőek az egyszerűvel és gazdaságossal. Lehet tanácsot adni, de ahhoz ismerni kellene a kérdező pénzügyi és technikai kereteit. Merthogy ez egy normál 50 literes szettben nem kivitelezhető, az biztos.
Jobban itt nem megyek bele, mert Platypus már megtette.
OFF
Az, hogy neked 14:43-es hozzászóló néhány hete szépen nő a füved, egyáltalán semmit nem jelent. Minden növény más tartalékkal rendelkezik, van, amelyik egy hét alatt megy tönkre, van, amelyik hónapok után adja fel, pedig előtte úgy tűnt, semmi baj. Nem azért adunk negatív válaszokat, mert bemagoltuk egy könyvből az alapadatokat, aztán ha valami nem egyezik akkor villog az error, hanem mert sokmindent próbáltunk már. Ott van belinkelve Platypus akváriuma, szerintem egyáltalán nincs tankönyv szaga.
Azt pedig a szememre hányni, hogy ennyit elírtam, elég nagy bunkóság. Lehet, hogy neked kezd unalmassá válni ugyan azt olvasni állandóan, de hidd el, egy-egy betegség tüneteit és gyógymódját leírni ötezerszer szintén nem izgalmas. De megteszem, ha más nem válaszol. Sajnos a legtöbb kérdés egyszerű és ezerszer feltették már, azokra a válasz is ugyan az, nem lehet túlságosan variálni. De minden új, izgalmas, összetett kérdésre szívesen válaszolok, privátban is szívesen írok akár oldalakat, ha van értelme.
Azóta utána néztem és tisztában vagyok már pár dolognak. :)
Bár nem hiszem , hogy több növényem lesz, mint halam.De remélem , hogy egyensúlyban lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!