Árthat ez a csigáknak?
A helyzet a következő:
Van két afrikai csigám. Az akváriumukat virágfölddel és helyenként kaviccsal béleltem ki, s napi kétszer párásítok hogy ne legyen nekik száraz a levegő. Egy-két hét elteltével azonban kis bogarak jelentek meg a földön (engem leginkább a penészbogarakra emlékeztetnek). Eddig nem bántották a csigákat, de a kajájukból jókat esznek és egyre többen vannak és egyre nagyobbak is. Azóta már cseréltem földet és bár még nem jelentek meg újból nem tudom hogy féljek-e tőlük.
nekem is megjelentek egyszer bogarak
olyan helyre rakd be nekik a zöldséget ahol szemmel tudod tartani, és sose várd meg hogy elrothadjanak, mert akkor megjelennek..azt is érdemes lenne kipróbálni, hogy csak egyszer fújsz be egy nap, ha jól érzik magukat a csigák akkor felesleges kétszer mert 1 órán belül megrohad bent minden zöldség
virágföldezek én is, de csak egyszer bogarasodott be, szóval nem hiszem, hogy a föld a baj
remélem nem jelennek meg többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!