Mi a véleményetek róla? (Nőstény betta részletek lent)
Figyelt kérdés
Ma vettem annyira megtetszett nem bírtam neki ellenálni két kérdésem is lenne vele kapcsolatban ő jól látom hogy koronás ? :) És lehet az hogy ivarérett mert eléggé csíkozottnak tűnt nekem ahogy betettem a hímhez
2011. okt. 25. 21:01
1/8 anonim válasza:
nagyon szép de ezt most nem mondod komolyan hogy befőttes üvegbe tartod szegényt :SS
2/8 A kérdező kommentje:
nem csak betartottam egy befőttes üvegbe a hímhez h mit reagál, meg az új szerzeményeket egy kis ideig belógatom így hogy szokják egymást mert jártam úgy hogy az egyik nőstény szétszedte a másikat és így még nem fordult elő :) (nem vagyok szadista :D )
2011. okt. 25. 21:11
3/8 anonim válasza:
Tényleg szép, de nekem ő egy vad változatnak tűnik. Hol vetted? Ilyenekre vadászok már mióta.
4/8 A kérdező kommentje:
én őt az aréna plázába lévő állat kereskedésben vettem 350.- hímek is szépek vannak de a nőstényeket jól nézd meg mert én vettem egy nőstényt és mára egy lusta kövér hím és nem tudom hova tegyem xD de amúgy szerinted koronás meg a csík az ivarérettség vagy csak színezet ? mert ugye mai szerzemény és nem túl idős :D
2011. okt. 25. 21:19
5/8 anonim válasza:
Nem koronás, sajnálom.
Csíkozást látok, de az nem minden. Viselkedésében is mutatnia kell, hogy készen áll!
6/8 A kérdező kommentje:
és akkor mért olyan cakkos a farka van egy mélyebb azt látom de a többi az nagyon egyenletes
2011. okt. 26. 16:02
7/8 anonim válasza:
Üdv! Csak megjegyzem: legközelebb fordítva csináld - a hím legyen az üvegben, a nősténynek kell a mozgástér és vele a biztonságérzet. Ha így egy óra múlva is ott liheg a hím körül, akkor már nagy a szerelem, és kiengedheted a hímet. Csak legyen a nösténynek bőven búvóhely! -m-
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen megfogadom de most csak kíváncsi voltam frissen jött haza és megnéztem mit reagál a hímre és a hím rá :)
2011. okt. 27. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!