Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen az akvariumom? Tetszik?...

Milyen az akvariumom? Tetszik? Bocs a rossz minosegert!

2011. szept. 27. 15:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Tegyél rá tetőt. A melegítőt egyenesítsd ki, bár tényleg csak részlet kérdés. ( én is észere vettem a karcokat a saját akváriumomon azóta nincs mágneses algakaparó ) Ha lesz teteje akkor a lámpát teheted rá, és akkor jobb lesz nézegetni is az akváriumot, hiszen nem fog a szemedbe világítani. Sőtt elküldöd nekem a világításodat, csinálok rá neked savállóból egy burkolatot, és az garantálja majd hogy a fény nagy része az akváriumba fog jutni. Vagy persze csinálhatsz te is. Csak egy ötlet.
2011. okt. 10. 22:54
 32/34 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ronda, már bocsánat. Vitorláshalnak ez icipici.
2011. nov. 1. 20:56
 33/34 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép lett és ne szoljátok már le. szarul eshet ám neki
2011. nov. 19. 17:07
 34/34 anonim ***** válasza:
jó lett de a színes köveket vedd ki mert nagyon nem természetes, tegyél rá valamilyen egyszerű hátteret, a vízmelegítőt egyenesítsd ki, és a vitorlást add el és vegyél bele guppikat szerintem szebb is lenne ha több pici hal úszkálna az akviba mint egy nagy van de az meg se akar mozdulni
2011. nov. 20. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!