Milyen az akvariumom? Tetszik? Bocs a rossz minosegert!
Amúgy nagyon inteligens volt aki nem jött rá hogy a fal rózsaszín. i1237.photobucket.com/albums/ff480/andrea2o/IMGP3475a.jpg
Amúgy kérdeztem egyszer h festhetek e hátteret az akv.nak azt írták nem mert az úgy jó meg minek.
Úgy látszik ebbe a topikba csak ellentétes válaszokat kap az ember, bármit kérdez.
Legalább az asztalt lepucolhattad volna.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad
ma 15:21
Te hogy tünteted el az aceton nyomot?
"1.Nincs háttér. A fal látszik.
"
Épp ez a baj..Legalább ne rózsaszín lenne, mert az egyáltalán nem megy az akvárium színvilágához.
Sértettséget érzek a hangodban, pedig csak kérdeztél valamit, mi pedig csak őszintén válaszoltunk.
Értem ,hogy az aceton nem jön le az asztalról, de ezer megoldás van, hogy ne tűnjön a lakás "putri"-nak. Ha nincs pénzed, inkább még gyűjtögess, én általában vagy csinálok valamit, de azt akkor nagyon, vagy bele sem kezdek. A helyedben bele sem kezdtem volna az akváriumozásba..
az ott a sarokban műnövény? egyébként látszik, hogy nincsenek meg az alapvető tudnivalóid az akvarisztikáról..olvasd el ezt, nem hosszú, érdekes és könnyű, pár dolgot tisztáz, amit még nem tudsz
"Te hogy tünteted el az aceton nyomot?"
Tudnom kellett volna, hogy az aceton?
Egyébként én egy kis törölközőt terítek az asztalra körömlakkozás közben.
09:57
nem műnövény
kevés benne a hal szerintem de a benne lévő nem ide való nem jó hogy olyan színes kövek vannak benne
nem jó hogy nincs rajta valami fedő
nem jó hogy rózsaszín a háttér
és tegyél még bele növényeket vagy valamit ami körül úszhatnak a halak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!