Milyen az akvariumom? Tetszik? Bocs a rossz minosegert!
Legalább az asztalt lepucolhattad volna.
A többit majd megkapod mástól...
Nem tetszik. A szélén az a -gondolom valami levonós bevonat nem tetszik. El "gagyisítja" az egészet. A rózsaszín háttér pedig kiábrándító. ha az akvárium nem térelválasztóként szolgál (pl. pulton két helység között) akkor szoktak a hátoldalához tenni egy azonos méretű akváriomot vagy vízivilágot ábrázoló képről, így természetesebb.
S inkább olyna hatása van, mintha az alján lenne pár "lom". Szóval a magasabb növények is kerülhetnének bele, ezáltal kitöltenék a fenti rész nagy ürességét.
LÁtom mindent igyekeztél beletenni, amit otthon találtál...
Nekem is van akváriumom, az alja pici piros, speciális akváriumba való kövekkel van kirakva, nagyon szép. A növényeknek is ideális. Több fajta növényem van, teljesen a víz felszínéig érőtől az egész piciig. Van algaevő halam, ez nagyn hasznos is. Nekem a közepén elsüllyedt hajó van, de oldalt van a halaknak -speciális anyagból- korhadt fatörzs, és azt nagyon szeretik, azon is átúszkálgatnak.
Elhiszem, hogy igyekeztél olcsón kihozni, de egy kisállat kereskedésben, ahol foglalkoznak akváriumokkal is, biztos találsz modern(ebb) dolgokat.
Nincs akváriumom, csak laikus vagyok, aki szereti nézegetni őket.
De ez valahogy nem jó. Felül olyan "üres" alul pedig nagy romhalmaz. Túl sok minden van. A kevesebb több elv itt is érvényesülne.
Nem ártana bele némi olyan növény, amely "hosszabb", ha érted mire gondolok. Magyarán kitölti az ürességet.
Ilyesmikre gondolok:
Na, de majd a szakértők megmondják. :)
Azért ez nem undorító. A rózsaszín cucc szerintem a fal.
Nekem az alján homokszínű lyukas kövek voltak vegyesen fekete kövekkel és csigaházakkal, kagylókkal. Volt benne pár élőnek ható műnövény, meg egy nagy lyukas fal, amin átúszhattak a halak. Véleményem szerint azért nem kell telezsúfolni berendezéssel az akváriumot. Az egyszerűbb néha szebb.
Amit ránézésre:
1. kevés a növény
2. a talaj legyen egyféle
3. valami fedőt kellene szerválni
4. az a külső szegélynek csúfolt valami, elég ronda
5. vitorlásnak baromi kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!