S. O. S a bettám a bűnös?
Figyelt kérdés
Vettünk egy sziámi harcos halat és 1 plecot.
Viszont a pleco elpusztult..
sokkszor rajta kaptam őket hogy a betta a kicsit bántja.. :S
az állat kereskedésben azt mondát nem bántjákegymást... most akkor mitől pusztult el? :S
2011. aug. 23. 10:39
11/28 anonim válasza:
attól függ... lehet hogy a haladnak halálos betegsége volt, és ezt az állatkereskedésben nem tudták. ha láttad, hogy a betta zaklatja, jobb, ha külön szobában tartod őket.
12/28 A kérdező kommentje:
rád se b*szok -.-
2011. aug. 23. 11:02
13/28 anonim válasza:
remélem anyád tudja, hogy milyen értetlen hülye vagy, és a megfelelő iskolába jártat téged.
14/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom bár ez is lehetséges! :S de a kereskedő mondta hogy nyugodtn tarthatom őket meg hogy nem fogja bántani...
2011. aug. 23. 11:03
15/28 anonim válasza:
Le se mered írni, hogy mekkora, mi? Gondolom 30 liter sincs. De te komolyan ekkora egy gyökér vagy, hogy nem fogod fel, hogy az ELADÓ NEM ÉRT HOZZÁ, és az a célja, hogy minél többször vegyél nála halat?!?!?!
Rád se b.szok?? Hát én se rád, azt kívánom neked, hogy hasonló sanyarú életed legyen, mint ahogy bánsz a szerencsétlen halaiddal!!!
16/28 anonim válasza:
itt magyarázzák neked, hogy mi a gond, de te még mindig az eladónak hiszel. informálódj drága !
17/28 anonim válasza:
ez egy olcsó trükk, hogy átverjenek, hogy megdögöljön (már bocs, de mérges vagyok, mert az eladó hibája, hogy nem tájékoztatott megfelelően!!!!!) a halad, hogy utána menj vissza másikat venni! a pénz miatt ártatlan halakat ölnek meg!! ezért fel lehet jelenteni az eladót *****!!!
18/28 anonim válasza:
Hát de látod, hogy fogyatékos. Többször mutattam már neki ezt a linket, és egyszerűen nem fogja fel.
19/28 anonim válasza:
ha ennyi a bajotok, ne vegyetek halat! engem már kisebbkoromban átvertek, hogy ez az aranyhal nem eszi meg a többi, bakker, oszt megette!!! a szemünk láttára!!! pedig etettük megfelelően!!!
20/28 anonim válasza:
Vannak reménytelen esetek.... :\\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!