Lehet, hogy piszkálta, de kárt nem tud benne okozni, hogy meg is haljon, pláne nem. Más lesz a bibi.
2011. aug. 23. 10:52
2/28 anonim válasza:
és ezt te ,hogy hihetted el? a sziámi harcoshal minden halat megöl az akváriumban talán a nőstényt(betta) nem de van olyan eset amikor őt is!!!velük nagyon kell vigyázni!!és arról hallottam ,hogy sok betta bele is hal miután megölte a halakat mert elfáradt!!bocsi a sok felkiáltójelekért de ezt muszály volt, és ne rakj be hozzá többet halakat én ezt javasolnám
2011. aug. 23. 10:53
3/28 anonim válasza:
Attól pusztult el, hogy kis helyen tartottad őket. Én megmondtam, hogy nem kéne őket együtt tartani, meg a pleco megnő akár 30 centisre is, de még én lettem leoltva. Hát akkor gratulálok neked, itt az eredménye az okoskodásodnak :) Most már elgondolkozhatsz, hogyan is tartod azokat a szerencsétleneket, vagyis már csak az egy szem bettádat...és nem ő volt a hibás, hanem TE!!
2011. aug. 23. 10:54
4/28 A kérdező kommentje:
De mi? :( mert adtam neki enni meg minden akkor nemtuom mi :O
2011. aug. 23. 10:54
5/28 A kérdező kommentje:
TE!! Meg elmehetsz a f@szba mert nekem az állatkerskedő mondta ezeket... hogy lehet őket így tartani meghogy ekkora akvárium elég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 23. 10:57
6/28 anonim válasza:
Hány literes az akváriumod?
Itt a pleco igényei, ha elolvasod rájössz, miért is pusztult el...attól, hogy eteted az még nem elég:
HOGY LEHETSZ EKKORA FOGYATÉK, MIKOR AZ ELŐZŐ LEÍRTA, HOGY MI VOLT A GOND? komolyan felba*sznak az ilyen emberek. -.-
2011. aug. 23. 10:58
8/28 A kérdező kommentje:
O_O
2011. aug. 23. 11:00
9/28 anonim válasza:
MENJ TE A F.SZBA!!! GONDOLKOZZ MÁR EL HOGY BESZÉLSZ!!!
Mi itt segíteni akarunk neked b.zdmeg, és még így beszélsz?? Mit képzelsz magadról, most komolyan? És tudod mi az állatkereskedésben az eladó célja? HOGY DÖGÖLJENEK A HALAID ÉS MENJ VISSZA VENNI MINÉL TÖBBET!!! NEM ONNAN KELL TÁJÉKOZÓDNI HANEM SZAKKÖNYVEKBŐL MEG SZAKHONLAPRÓL, EZT ÉRTELMES EMBER TUDJA!!!!!
Fogd vissza magad mert már k.rvára elege van mindenkinek az ilyen csíra f.szokból, mint amilyen te vagy!!!! Meg se érdemled, hogy segítsenek, dögöljön csak meg az összes szerencsétlen A TE HIBÁDBÓL!!! Talán akkor majd rájössz!!!
2011. aug. 23. 11:01
10/28 A kérdező kommentje:
hát elég nagy akváium volt az biztos nemazé de a boltban megkérdeztem hogy tényleg lehet-e őket együtt tartani és a csaj mondta igen nem bántják egymást
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!