Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi ez a bettám "homlokán"?

Mi ez a bettám "homlokán"?

Figyelt kérdés

2 napja megjelent egy fehér "félhold" a bettám fején. Raktam fel képet, ötlet, hogy mi lehet?

[link]

2011. okt. 24. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
hát így elég nehéz megmondani, lehet valami fekély is, esetleg verekedés eredménye.
2011. okt. 24. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
át fog változni, mint a sailor moonban! vigyázz!
2011. okt. 24. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a Sailor Moon jutott először eszembe, aztán Sesshoumaru nagyúr. Na de most komolyan, aggódok, hogy esetleg betegség.
2011. okt. 24. 14:44
 4/9 Platypus ***** válasza:
100%
Lehet sérülés is, de figyelj rá nagyon, mert lehet darakór vagy a lyuk a fejen művésznevű betegség korai fázisa is. Ha nem változik, akkor ne kezeld semmivel, az a legjobb. Ha meg változik, akkor több támpont lesz egy pontos diagnózishoz, ami nélkül amúgy sem lehet rendesen kezelni.
2011. okt. 24. 14:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 24. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mechanikai sérülés. Könnyen el tud fertőződni, be tud penészedni. Én is azt tanácsolom, hogy figyelj rá, ha rosszabbodik az állapota, írj ki új kérdést.
2011. okt. 24. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik harcsám fején volt egy fehér folt mikor megvettem, de idővel elmúlt.( max 1 hónap ) Ez nem biztatás hogy ne tégy semmit. Figyeld változik e?
2011. okt. 24. 23:47
 8/9 Bán Máté ***** válasza:
az én bettámnak is volt ilyenje de nem lett baja 2-3szor jött elő az de az uccsó előjövés kb 10 hónapja volt
2011. okt. 25. 16:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, utolsó te kicsit megnyugtattál :)
2011. okt. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!