Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szolnokon állatkereskedésnek...

Szolnokon állatkereskedésnek el lehet adni kék gurámikat? Valaki tapasztalatból tudja-e esetleg, hogy igen avagy nem. Olyan 3-4-5 centisek

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 23:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
itvagymég?
2011. aug. 21. 21:12
 12/26 anonim ***** válasza:
1 zsiráfért több millió betát adnak te bettát akarsz ott venni vagy te akarod a bettákat bevinni?
2011. aug. 21. 21:14
 13/26 anonim ***** válasza:
én pont itt vagyok
2011. aug. 21. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
mert ha te nem bettát viszel be hanem gurámikat akkor módosítok : hogy a gurámi a hires hal? mert ha igen akkor nem adnak érte sok pénzt vagy akár semmit
2011. aug. 21. 21:17
 15/26 anonim ***** válasza:
mert te itt vagy még?
2011. aug. 21. 21:19
 16/26 A kérdező kommentje:
a betta annyira nem kedvelt mer magányos és kiirt majdnem mindent maga mellől, még a párját is csak íváskor szabad betenni és az ívást követően a nőstényt egyből ki kell venni, mert képes a hím megölni....szóval a tartás kivitelezéséből kiindulva gondolom hogy annyira nem tartják. de például ott a buszpálya mellett a másik állatosban 500 forint egy nőstény, egy hím meg 650... aszem , szóval ott meg drága... lehet hogy oda érdemesebb lenne akkor a gurámikat is el vinni? mer ha ők drágábban adják, lehet hogy akkor többért is vennék be... van logika benne? :D:D
2011. aug. 21. 21:20
 17/26 anonim ***** válasza:
de ami bolt van az ovoda úton az is tök drága! szerintem ha van egy kis időd akkor nézd meg mind a kettő boltot hogy melyik a drágább mert ha a drágábba viszed lehet hogy tényleg többet adnának érte!
2011. aug. 21. 21:22
 18/26 anonim ***** válasza:
de mindenképpen kérdezd meg mind a két boltba hogy ha te bevinnéd ők mennyiért vennék át! ha az óvoda útra viszed akkor veszek belőle mert én abba járok nem a másikba!
2011. aug. 21. 21:24
 19/26 A kérdező kommentje:
na akor... a gurámik:D azok se annyira népszerűek énszerintem meg tök szépek ... csak már a seggemből is gurámik akarnak jönni meg csak régről maradtak meg és nyűg...mer a nőstény bettákkal vannak együtt csak a betta az ezekhez képest egy lassított felvétel és mindig a gurámik felkapkodják a drága bettagranot, miközben nem is kéne a gurámi. szoval aszontam hogy isten őrizz a gurámiktól :D ráadásul a hím elkezdte csinálni a habfészket aztán msot megin akarnak ívni...
2011. aug. 21. 21:24
 20/26 A kérdező kommentje:
én is az óvoda útra járok mer az van közel az iskolámhoz :D:D meg a buszpálya melletti az drágább is
2011. aug. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!