A kaukázusi vagy a pitbull az erősebb? Csak olyanok válaszoljanak akik válaszukat megtudják indokolni, vagy tapasztalatból beszélnek!
figyelj, ez a 2 kutyafajta alapból nincsen egy súlycsoportban sőt még egy besorolásban sem.
Egyértelmű hogy a kaukázusi erősebb, és ehhez társul hogy nagytestű is. A pitbull szintén erős de ő zömökebb.
Én ezt nem igazán tartom jó szórakozásnak, hogy hagyjátok úgy összeverekedni a 2 kutyát, hogy a másik belehal.
A haverod helyében én nem nagyon tárgyalnék már veled.
H alapból tudom, hogy a kutyám agresszívan fog viselkedni, mert nyilván én neveltem/nevelem ezért ismerem, akkor nem engedem a másikhoz.
Ez annyira béna dolog... szerencse hogy nem a haverodnak ment neki! Vagy nem titeket támadt meg valamelyik.
Büszke lehetsz magadra!
18/L
A te bajodat kellene jól ellátni!
Állj ki te magad kaukázusival és pittel és így döntsd el, hogy melyik az erősebb...
Aztán ami marad belőled, az elég is...
Nem szeretnék belemennyi, hogy melyik kutya erősebb, különben is miféle kérdés ez?
Én elásnám magam, ha a kutyám egy másikban kárt tenne.
Sajnos nálatok megtörtént, és még ezek után vitatkoztok rajta, hogy mi lett volna, ha?
Mi lesz a következő? Majd nézzük a hírekben, hogy kutyaviadalt tartott XY?
Jézusom! Még plakátold is ki! Neked is csak azért kell a nagykutya meg a haverodnak is MERT MENŐK vagyunk mi? Ez a legundorítobb dolog amivel valaha is találkoztam persze ha nem kamu az egész! LÉgy rá büszke és remélem veszélyesnek minősítik egyszer a kutyádat és elveszik tőled! Ilyeneknek kellene megtiltani az állattartást, még egy aranyhalat se adnék neki! Basszus!
Amúgy meg tényleg nem egy súlycsoport a 2 kutyafajta! 3szor akkora a kau mint a pit! Hogy tudná legyőzni a pit bull?
Félre értitek a helyzetet!!!Nem direkt eresztettük össze őket!!Kiakartuk őket vinni sétáltatni...és ez lett belőle...
Próbáltuk szétszedni őket de ez kb vagy 5 perc után sikerült....És am akárki akármit mond...sose csinált még ilyet az én kaukázusim ezelőtt..nekem ő am is olyan mintha családtag lenne...úgy is kezelem...nem tudom akkor mi ütött belé...azon gondolkoztam hogy lehet csak engem akart védeni...csak a másik kutya semmi olyat nem csinált ami erre utalt volna hogy meg kéne védelmeznie...csak a történtek után a haverom ezzel izélt hogy am az ő kutyája lazán szét kellett volna hogy tépje az enyémet mert az egy harci eb....ezzel húzott fel..ezért tettem fel ezt a kérdést!!!
Nem értettünk semmit félre.
Nem azt kérdezted, hogy hogy lehet lecsendesíteni, szocializálni őket, hanem azt, hogy melyik az erősebb...
Egyébként kanok gyakran összeverekednek. Ivartalanít a jó gazda és a kemény kutyával kutyaiskolába megy, hogy jól szocializált legyen.
És nem azt firtatja, hogy melyik fajta az erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!