Kiki81 kérdése:
Milyen sügért rakhatok még be 100l-es aksiba?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy 100l-es aksit berendezni! Ajándékba kaptam 1pár ivarérett zebrasávos / Amatitlania nigrofasciata - Zebrasügér/ sügért! Milyen "színesebb" amerikai sügért rakhatok be melléjük? Sügéres akvaristák kérlek segítsetek! Köszönöm2011. júl. 19. 22:15
11/13 Platypus válasza:
Sima vad típusú zebrasügér, akkoriban Cichlasoma nigrofasciatum néven futott. Úgy 3 évig tartottam a csajokat, így nem hiszem, hogy elnéztem volna. Sügérféléknél is ismert a jelenség, szóval annyira nem szokatlan szerintem.
12/13 Salx Narval válasza:
Köszi. Én még nem találkoztam ilyennel, ezért érdekelt volna.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsokat! Miért 170L? Mert ajándékba kaptam "színes apróhal"hoz! Csak meguntam őket ezért is váltanék!
2011. júl. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!