60 l aksiba eddig van 1gurami,2betta (him+nosteny),2algaevoharcsa,2molly,2platti,2guppy,1 kuli, rakhatok meg bele? A neonhalakat pl? nem enne meg oket a gurami?
Doldoztam egy kicsit heletted.Én nem vennék halat mellé,utánaszámoltam a halaidnak,pontosan 90literes aksiba való ennyi(az a kis szabályszerűség miszerint 1cm-hal=1liter víz,magyaru egy 10literes aksiba mondjuk 2 5cm-es halat tarthatsz.)Leírom miböl jött ez ki;a felnőtt méretekkel kell számolni:
gurámi:7cm x1
betta:7cm x2
algaevő:13cm x2
molly:7cm x2
platti:5cm x2
guppy:4cm x2
kuli:11cm x1
ez összesen 90literre való adag hal.Túlnépesíted az akváriumod.Szerintem emmiképp se vegyél több halat,másik probléma:Amit már most meg tudok mondani hogy csapathal:
molly,platti,guppy,kuli.Ez azt jelenti hogy minimum 6db kéne belőlük 1-1fajhoz,viszont a túlnépesítés miatt ezt nem tudod megoldani,de a kuli-d pl egyedül van ehez a 6hoz(amennyinek kéne lennie) képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!