Szerintetek kegyetlen vagyok?
Figyelt kérdés
Meghalt az egyik zebra dánióm és én odaadtam a macskámnak.Gondoltam csak jobb mintha a szemetesben vagy a csatornában végezné.2011. jún. 28. 15:55
71/77 anonim válasza:
Nálam, ha elpusztul egy hal, az megy a WC-be (panelban lakok). Bár nekem is van macskám, de azért nem adnám oda neki :))
72/77 anonim válasza:
ha igazán szeretted volna nem adod oda hanem beledobod a fajansz vízesésbe
73/77 anonim válasza:
szerintem ink temesd el mert gondolj bele minek örülnél jobban ha meghalsz eltemssenek vagy a kanibáloknak adnak és jóétvágyat kívánnak nekik -_-"
74/77 anonim válasza:
a tesóm annyira szomorú volt h meghalt az egyik hala h eltemettük! (az a legszebb dolog amit tehetsz vele a halála után!) am gondoljatok bele h ha lehúzod a véccén akk végülis azt a vizet isszuk meg megtisztítva amiben az a döglött hal ázott! blee!
75/77 anonim válasza:
karkusmaja, végső soron azt a vizet isszuk meg tisztítva, amiben sokkal rosszabb dolgok is voltak, mint egy döglött hal. Pisi, kaki stb.
76/77 anonim válasza:
Szerintem nagyon kegyetlen vagy, mert már vagy 3 napja kiemeled ezt a kérdést.
Még pár napig kitartasz, és eléred a 75 választ, akkor léphetsz a "Könyörtelen" szintre. :)
77/77 anonim válasza:
Engem inkább adjanak kannibáloknak, minthogy anyumék több százezer forintot kidobjanak a temetésemre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!