Szerintetek kegyetlen vagyok?
Figyelt kérdés
Meghalt az egyik zebra dánióm és én odaadtam a macskámnak.Gondoltam csak jobb mintha a szemetesben vagy a csatornában végezné.2011. jún. 28. 15:55
21/77 A kérdező kommentje:
Szerintem is.Saját magukkal hozzák fel példának, de egy hal megy egy ember nem ugyan az.
2011. jún. 28. 16:09
22/77 anonim válasza:
nem vagy egyaltalan ,az legalabb oromot szereztel igy valakinek ..
23/77 anonim válasza:
he ez azért jó 15 perce megy a téma és már 3 oldal van aztán van olyan téma is ahol 3 napig nincs válasz
24/77 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem, hogy ilyen sok válasz jött, de azért még várom a többit.
2011. jún. 28. 16:12
25/77 anonim válasza:
Ne hülyéskedj máár :DD az nem érez már semmit, ráadásul , ha ennyire szarul érzed magad h ide írtálakkor pláne nem vagy az. (: amúgy meg engem meg inkább egyenek meg ha megdöglök, minthogy lehúzzanak a WC-n x) kicsit.. fúj xD szal szentem nem vagy az.. sőt. (: örömet szereztél a macskádnak ^^
26/77 KicsiPet válasza:
De ez akkor is furcsa.Gondolkodj.Mégiscsak a halad volt,te etetted,nevelted,gondoztad,rászántad az idődet,aztán mikor meghal odadobod a macskának?Kegyetlen nem vagy,de biztosan nem tápláltál komoly érzéseket a halacska felé.
27/77 anonim válasza:
16.01 vagyok,de hasznot húztál belőle mert legalább így evett a macskád..vagy ha nem így gondolkodtál akkor miért döntöttél így?
28/77 anonim válasza:
És legalább ízlett a macskusznak?
29/77 A kérdező kommentje:
De szeretem mindegyik halamat.Csak hirtelen eszembe se jutott, hogy eltemessem.
2011. jún. 28. 16:17
30/77 foxicom válasza:
Egyet értek KicsiPet-el!
Ha a haladat kicsit is szeretted volna nem eteted meg a macskával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!