72 literes akváriumba hány liter per órás levegőztetőt vegyek?
Az Eheim 2010, az olyan, hogy 220-500 l/h között lehet állítani a fejet rajta hogy milyen erősen fújjon. Ilyen szempontból jó. Ebben van egy bazi nagy szivacs, ami miatt tökéletesen szűri a vizet. Egy hátránya, hogy ronda nagy dög, és sok helyet foglal az akváriumban.
Ha szebbet akarsz, akkor Atman AT-3335 külső szűrő.
CSak hát az 3x olyan drága.
Az én 70 literesemhez ezt használom, az akvárium mellett a földön van, és csak a cső megy az akviba így nem foglalja a helyet, nem rontja a látványt. 600 l/órát tud, de valahogy mégis gyengébbnek tűnik. Így néz ki, szétszedtem, mert ki akartam takarítani:
Siproax és lávakő az egyik szűrőjébe ezt elég kimosni, és perlonvatta +szivacs a másik szűrőjébe. Hát a perlonvattát ki szoktam dobni mert szétmálik.
Ezt elég 3 havonta kitisztítani, lusta embereknek jó és teljesen hangtalanul működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!