Mi a véleményetek erről?
Hát figyelj, így szerintem technikailag rendben van. Annyi, hogy a vitinek 40 cm magas akvárium kell, majd mérj rá, így szemre necces. Ha nincs meg, akkor érdemes lenne kisebb rajhalakra cserélni őket. Illetve szeretik (mindannyian) a lágyabb, savas vizet. Dekornak tehetnél be néhány faágat, hogy kicsit biotóp jellege legyen.
A növényeket meg egy nagyobb kavicsra gumizhatod és elültetheted úgy, akkor nehezebb kitúrni.
Meg remélem, hogy a köved nem mészkő, mert az óriási hiba lenne.
De egyébként jól néz ki, rendben van, én csak azt mondom el, hogy én milyen irányba haladnék. Te olyanra csináld, ami neked tetszik.
Szerintem javítana az összképen, ha sűrűbb csoportokban lennének a növények, és élesebben elkülönülne a nyílt, gyorsabb úszásra való tér.
Egy jó háttér is látványos lehet, és egy tetőt is lehetne rá barkácsolni, ami eltakarja a technikát. (hőmérőt is inkább hátra)
Amúgy szép, meg még beérik, ha nőnek meg szaporodnak a növények.
a jobb részen volt egy nagy növény csak olyan nagy lett hogy ki kellett vennem mert elvette mindentől a helyet.pedig talán úgy szebb volt
Sokkal szebb volt!
Én inkább a követ venném ki, mint a növényt. Persze ha már hatalmas, az sem jó, de másfajtát vehetnél a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!