Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van vele valami gond,hiányzik valami vagy túl sok e valami benne?

[link]

2011. máj. 31. 17:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, így szerintem technikailag rendben van. Annyi, hogy a vitinek 40 cm magas akvárium kell, majd mérj rá, így szemre necces. Ha nincs meg, akkor érdemes lenne kisebb rajhalakra cserélni őket. Illetve szeretik (mindannyian) a lágyabb, savas vizet. Dekornak tehetnél be néhány faágat, hogy kicsit biotóp jellege legyen.

A növényeket meg egy nagyobb kavicsra gumizhatod és elültetheted úgy, akkor nehezebb kitúrni.

Meg remélem, hogy a köved nem mészkő, mert az óriási hiba lenne.

De egyébként jól néz ki, rendben van, én csak azt mondom el, hogy én milyen irányba haladnék. Te olyanra csináld, ami neked tetszik.

2011. máj. 31. 18:19
 12/24 A kérdező kommentje:
kössz a gumis tippet, megfogadom. a kő nem mészkő.
2011. máj. 31. 18:25
 13/24 gfero ***** válasza:
nekem tetszik és nem tűnik túlzsúfoltnak.van benne 1 pár rózsás díszmárna?a kékgurámi miért van egyedül?
2011. máj. 31. 18:36
 14/24 A kérdező kommentje:
aha. mert csak 1 darab volt belőle a boltban már
2011. máj. 31. 19:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem javítana az összképen, ha sűrűbb csoportokban lennének a növények, és élesebben elkülönülne a nyílt, gyorsabb úszásra való tér.

Egy jó háttér is látványos lehet, és egy tetőt is lehetne rá barkácsolni, ami eltakarja a technikát. (hőmérőt is inkább hátra)

Amúgy szép, meg még beérik, ha nőnek meg szaporodnak a növények.

2011. máj. 31. 19:32
 16/24 A kérdező kommentje:

a jobb részen volt egy nagy növény csak olyan nagy lett hogy ki kellett vennem mert elvette mindentől a helyet.pedig talán úgy szebb volt

[link]

2011. máj. 31. 19:39
 17/24 A kérdező kommentje:
persze a képen még kics volt de idővel kb 2x ekkora lett
2011. máj. 31. 19:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Sokkal szebb volt!

Én inkább a követ venném ki, mint a növényt. Persze ha már hatalmas, az sem jó, de másfajtát vehetnél a helyére.

2011. máj. 31. 20:16
 19/24 Salx Narval ***** válasza:
Nekem is az akvárium arányaival, vagy inkább a vitorlásokkal szemben van egy kis ellenérzésem.Talán nem őket kellett volna választani egy lapos akváriumba.Kár, hogy ki kellett venni a növény, bizony ezek nagyra nőnek és szélesre terülnek, pont ennek a +20cm-nek a hiányát érzem az akváriumod magasságából.Szép lesz ha megerősödnek a növények.Ha megengedsz még egy észrevételt, bár nem biztos, hogy jól érzékelem, ez az akvárium jóval magasabban mutatna, majdhogynem mell magasságban.
2011. jún. 1. 08:48
 20/24 A kérdező kommentje:
szia mármint úgy érted hogy h ha magasabb polcon lenne? vagy ha maga az üveg fala lenne nagyobb?
2011. jún. 1. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!