Nothobranchius Rachovii Beira - rachov díszes fenékpontya tud erről a halról valaki valamt?
Igazából a vízparamétereket innen megtudhatod.
Mint a legtöbb killi, ők is félénkek, nem valók társas akváriumba. Általában a hímek agresszívek a nőstényekkel, ezért nagy helyre és rengeteg növényre van szükség. Ez körülbelül annyit jelent, hogy 50 literben nem tarthatsz mást, csak egy ilyen párocskát.
Valamiért nem jó a link :/. Az akvaristán olvastam egy cikket a szaporításukról, írták, h Mo-n szinte lehetetlen hozzájuk jutni.
Majd még angol nyelvűeket olvasok...
Azt mondod, h pici halak? Hány centisek kb?
A terraplázán talán lesznek, vagy hozzájuk hasonló killik biztosan.
Itt egy másik link, nem tudom, az miért nem jó:
4-6 centi a méretük, a semleges, lágy vizet kedvelik, hőmérséklet 20-24 fok. 1-2 évig élnek.
Azért tartják őket kevesen, mert ahogy mondtam, nagy hely kell nekik, viszont csak bujkálnak. De gondolkoztam már én is a tartásukon, szerintem klassz egy ilyen akvárium is.
Á amúgy kedvelik az élő eleséget, ha vadon fogottat veszel, a műkaját valószínűleg nem fogadja el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!