Mi a véleményetek erről?
szerintem egy kicsit sokan vannak benne, de lehet csak azért hiszem ezt, mert én kevesebbhez vagyok szokva :D
amúgy nekem tetszik az elrendezés.
Első vagyok. Én csak a vitorlást nem tettem volna bele, annak 100 litert írnak egy párra, a neonnak 50l-t 8 halra.
Meg ott a többi háát nem tudom, én csak garnélázom halakat annyira nem tudom, de majd a hozzáértők megmondják:D
Nem rossz.
Én a hínárféléket nem szálanként ültetném, hanem csoportosan, ráadásul nem előre, hanem hátra vagy középre.
Hiányzik még rengeteg növény, például a hátulját végigültethetnéd vallisneriával, szép sövényt alkotna.
A halakat nem igazán látom, de szerintem meg kellene rendszabályozni őket, csökkenteni a fajok számát, rendbehozni a létszámokat.
Elég furcsám amúgy az aki arányai, elég laposnak tűnik, nem biztos, hogy elég lesz egy kifejlett vitorlásnak.
Amúgy szerintem alakul, szépet lehet belőle kihozni, de még idő kell.
Hogy hiányzik-e vagy sok-e valami, azt akkor tudjuk megmondani, ha leírod a pontos méreteket, a szűrő paramétereit, a halak darabszámait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!