Mi a véleményetek erről? (többi lent)
az lenne a kérdésem hogy lehetséges lenne-e az hogy egy hétköznap a lakásban használt fénycső és foglalata használata egy akváriumnál vagy csak a foglalat ha veszek hozzá egy másik fénycsövet akvarisztikai boltból?
üvegtetőt rakjak az akváriumra és az fölé vagy bútorlapból csináljak tetőt és az alá?
van egy itthon csak azért kérdezem hogy akkor azt nem vennék mert akkor most megvenném a szűrőt és indulhatna is
Itt van pl. ez
Akár házilag is hajtogathatsz egy ilyet alu lemezből, lemezcsavarokkal ráfogatod a foglalatot előtétet,stb, és kész.
1. Veszel egy üres tetőt, lehet használtat is ha nem csúnya és abba beleraksz egy olyan előtétet gyújtót ami neked kell, aztán bekötöd az előtéten lévő rajz szerint. De ez esetben páramentes foglalatokat kell használnod.
2. Üvegtetőt raksz az akváriumra, és egy mondjuk virágládát használsz az elektronika és fénycső házának. Így nem kell a szigeteléggel annyira vigyázni, persze attól még nem kéne burkolatlan vezetékeket hagyni.
3. Az előtétet és a gyújtót kiválthatod egy kompaktizzó elektronikájával. Ezt a megoldást mind a két esetben használhatod csak mindig vigyázz az érintésvédelemre. [link]
Hát kb ennyi lenne, amelyik szimpi.
én lapszabászaton vágattam bútorlapot méretre, otthon összecsavaroztam, csak egy fél tetőt csináltam, hogy az akvárium fele nyitva legyen, ott be tudjak nyúlni.
És abba a tetőbe bele raktam mindenféle foglalatokat, ami volt otthon. Az úgy se látszik, akármi rondaságot bele lehet tenni.
Platypus
én nem mondtam hogy egy csövet akarok sőt kettes foglalatom van tehát kettő cső lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!