Egy 60 literes akváriumba ti milyen halakat raknátok neonok mellé?
Figyelt kérdés
és ne jöjjön senki azzal, hogy kicsi az aki blablabla...
értelmes válaszokat szeretnék
csapathalakat, közepes méretűeket szeretnék
2011. máj. 10. 21:18
11/32 anonim válasza:
És le tudod írni miért kényes? Nincs semmilyen különleges vízigénye. Normális körülmények között megél, mint minden más hal. Nem tudom miért lenne kényes. És én írtam, hogy 100 liter kell neki, nem kell másolni. :)
12/32 anonim válasza:
Az ékfoltos razbóra érett, szűrt vizű dús növényzetű akváriumot és rendszeres vízcserét igényel. 8-10 egyedből álló rajai együtt tarthatók más békés fajokkal.Bár rendkívül népszerű hal, társas akváriumban ritkán mutatja meg a legszebb formáját. ( A víz általában túl lúgos a számára a medence többi lakója pedig túlságosan nyüzsgő hozzá képest. Nah akkor adtam neked egy értelmes választ is:DDDD
13/32 anonim válasza:
És más hal nem igényel erősen szűrt, dúsan növényesített vizet és rendszeres vízcserét? :) De nem fogok vitatkozni veled...mert nem ez volt itt a kérdés.
14/32 anonim válasza:
Helyes:D Ne is vitatkozz :D de az utcsó válaszom akkor sem baromság....
15/32 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm
8 neonhal mellé 60 literesbe mennyi szifót lehet rakni?
2011. máj. 10. 21:38
16/32 anonim válasza:
Nem baromság, de ez nem csak az ékfoltos razbóránál érvényes, hanem minden halnál. És szerintem ezt bárki aki itt el fogja olvasni engem fog alátámasztani. Egyébként még mielőtt hülyének nézel, 300 literes afrikai sügeres akváriumom van 2 db 54 literes nevelővel, és most készül a 150 literes trópusi, szóval nem vagyok kispályás kezdő, és a sügérek tényleg nem egyszerűek...
18/32 anonim válasza:
tegyél bele törpeharcsát naaaaa
19/32 Platypus válasza:
Xifót egyet se. Nagyra nő és gyors úszó, 150 liter az ajánlott akvárium méret. Kis testű fajokkal jobban jársz. Például karcsú díszmárna, amanda lazac, Boraras urophtalmoides razbóra, törpe fogasponty, kolibrihal, törpe páncélosharcsa vagy törpe szívóharcsa.
20/32 anonim válasza:
Feleslegesen vitatkoztok, a kérdező meg 16ból kapott 3 értelmes választ...
Xipho-t ne, Ékfoltos razbórát ne!
Platypus és az első válaszoló halai jók.
Én a zebra dániókat is tudom javasolni, vagy egy mézgurámi párt.
Illetve itt nézelődhetsz, ha esetleg nem ismernéd:
Így nem lesz vita az akvárium méreten ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!