Egy 37 literes akváriumba ajánlották ezeket, jók is vajon? Nem gagyik? Pacific P-F 301 vízszűrő, Pacific P-H 50W vízmelegítő. Milyen, és mennyi halat raknátok össze ekkorába? 2-3 fajtára gondoltam én. Mondjuk neonból mennyit, és ég 2 fajtából?
De, elég gagyik.
37 literben nem tarthatsz 1 neont sem, csapathal és minimum 50 litert igényel, de pl. 1 db. bettának megfelelő, garnéláknak vagy 1 csapat nano mehet bele.
Inkább vegyél egy 70-100 literes akit és akkor újra tedd fel a kérdést, újonnan mindenestöl 23000-ből jön ki pl. itt:
A világítás gyenge, legalább 1 fénycső még kelleni fog, ha nem csak alacsony fényigényű növényeid lesznek.
Üdv,
Az utolsó linken szereplő akvárium a lehető legrosszabb választás, különös gondot fordítottak arra, hogy egyetlen műszaki paramétert se adjanak meg. Se a világításról, se a szűrésről, se a fűtésről, semmiről.
A kérdésben szereplő akvárium valóban nem alkalmas 2-3 halfaj tartására, én is egyetlen bettát tudok javasolni, vagy egy csapat amanda lazacot, esetleg endler guppikat.
Nézzetek szét az aquadepo.hu honlapján, illetve a boltba is érdemes bemenni, nem fogtok csalódni, ott aztán bele lehet szeretni a hobbiba.
Illetve az akvariumplus.hu is nagyon jó, ott is nézhettek akváriumot, de élőlényeket ők nem árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!