Miért bújik el a bettám?
Mert utálja a többieket :)
Milyen halakat raktál mellé?
Ha ez még friss dolog, akkor lehet, hogy megbékél velük, és majd bátrabb lesz.
Ha a növények közé bújik, tehetnél még be pár növényt, egyéb tereptárgyat (amit elbír az aki) hogy több bújó helye legyen, az is megnyugtatja.
Szia! Mi lett a haladdal? bátrabb lett?
Az én bettám is bújik... először egy kis kagylót szemelt ki magának ami az aki hátuljának van dőltve, de aztán rájött hogy balon van egy hasonló ámde sokkal nagyobb kagyló és szó szerint beköltözött. Néha kinéz megy egy kört- nekem túl ritkán...:S meg kajálni jön ki.
Egyébként ha kijön úszik egyet, rendesen begyorsul körbenéz aztán újra visszamegy az "otthonába" tisztára mint egy tarisznyarák.
Egyébként 4 vörös neon van mellette - ami 6 volt, viszont ma este alatt fogalmam sincs hova lett 2... se hulla, se hal, azt meg kétlem hogy a bettás kagyló mögött lenne... a betta megeheti? Am sok bújó van, de ott már megnéztem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!