Markone kérdése:
Sos nem müködik a szüröm csak a ugy megyegett pedig kitisztitotam rajta mindent miért vann ez? . és hangosan bug is
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 21:36
1/12 A kérdező kommentje:
és a vizet sem rendesen nyomja ki :S
2011. ápr. 8. 21:39
2/12 anonim válasza:
lehet hogy lejárt az ideje mindent kell valamikor cserélni. vidd el szerelőhöz ő biztos meg tudja mondani
3/12 anonim válasza:
Itt az ideje egy újat venni...ilyet nem érdemes javítani, nem is ajánlott...zárlatos lehet, akármi...
4/12 A kérdező kommentje:
most vettem...vm más ötlett?1 napja még müködött
2011. ápr. 8. 22:13
6/12 anonim válasza:
Vidd vissza oda ahol vásároltad és mondd el a problémád. Biztos adtak rá garanciát. Addig amíg nem működik csinálj napi részleges vízcserét. Én is így tettem a múlt héten ( 220 liter maradt szűrés nélkül), és minden nap 15 liter vizet cseréltem le. Azóta már van egy külső szűrőm.
7/12 anonim válasza:
Szedd szét, forgasd el a lapátot a motorban, rakd össze, aztán próbáld megint.
8/12 Salx Narval válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy próbáld még egyszer szétszedni, hátha megszorult, vagy nem voltál elégé alapos a takarításban, esetleg vízkő rakodott le valahol.A motor forgórészét is pucold meg, ha végeztél szűrő nélkül próbáld ki.
9/12 anonim válasza:
Osztom az előttem lévők véleményét, hogy próbáld meg újra szétszedni és szétnézni benne, hátha meg lesz a hiba, meg jobban kitakarítani. Az én szűrőm is volt, hogy elakadt pár mp.-re, levegőt sem fújt, de aztán hirtelen kirobbant és beindult. :D (1x volt szerencsére csak)
Ha nem működik, akkor ideje újat venni, garanciát adnak rá. (ahol én veszem, ott 1 év, de gondolom változhat ez az idő máshol) Ha most vetted, akkor meg végképp garanciás, vidd vissza, ki kell hogy cseréljék.
10/12 anonim válasza:
Nyúlj be az akváriumba, forgasd el 90 fokkal. Így könnyebbe kijön a szivacs fölé szorult levegő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!