Milyen halacskákat tegyek az akváriumba?
Figyelt kérdés
úgy gondoltam veszek 1 72 literes aksit de semmi elképzelésem sincs milyen növény illetve halat tegyek bele...
kezdő vagyok ezért könnyen tartható halAKAT tartanék
2011. ápr. 1. 22:06
11/16 gfero válasza:
1 Eheim PickUp 2010 belső szűrő és 1 db 100 w-os fűtő
12/16 A kérdező kommentje:
oké köszi
és milyen növényeket tegyek az akváriumba?
2011. ápr. 3. 12:13
13/16 anonim válasza:
72literes mennyi helyet foglal?
14/16 Doruss válasza:
Az, hogy milyen és mennyi növény, az azon múlik, hogy mennyi a világítás. Nameg a tápozáson.
De ha a növényekbe nem akarod annyira beleásni magad, akkor én az anubias-féléket javaslom, illetve a jávai mohát. Azok elvannak tápozás nélkül, kevesebb fénnyel is.
Nézz utánuk, szerintem ők lennének a legmegfelelőbbek.
Egyébként milyen világítást raknál az akvi fölé? Hány wattosat, és milyen magas az akvárium?
15/16 Mr.G válasza:
A helyedben én vigyáznék a bettákkal, mert volt már olyan nőstényem is, amelyik kinyírta a hímet. Véleményem szerint a bettáknak külön akvárium kell. Lehetőleg elevenszülő halakkal kezdd a haltartást! Ezenkívül nyugodtan rakhatsz melléjük algázót és néhány corydorast (páncélosharcsát). Elviekben egy aksi akkor néz ki jól, ha minden vízszintjén találhatóak halak. Alsó, középső és felső vízrétegről beszélhetünk. Az, hogy melyik vízrétegben melyik hal él, arról a szájuk állása árulkodik.Alsó, középső és felső állású száj. Pl.: corydoras,ékfoltú razbóra és guppy...bár a guppyk is szoktak az aljzaton keresgélni...
16/16 Mr.G válasza:
A növények közül a valisnériát is kipróbálhatod szerintem, mert egy tipikus "saroknövény és ha elég fényt kap, akkor nőőőőőő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!