Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ismet azokrol a guppikrol van...

Todorervin kérdése:

Ismet azokrol a guppikrol van szo. Segitetek?

Figyelt kérdés

Most mertem meg a homersekletet mind a ket akvariumba 22. Rakjam at az emlitett guppikat? A 10 litresbe kb 20 szifo van igaz hogy gyakran pusztulnak el belolluk .A kis guppiknak felét be teszem holnap.Vizet csereljek???

Kesobb fogok venni akvariumot 90 litrest mikor nonek 1 kcsit.

2011. márc. 17. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Persze, rakjad, aztán ülj be melléjük...

60 guppit akarsz 20 xipho mellé tenni egy 10 literes sz~rba te istenbarma... Az ilyeneknek jár a fejlövés...

2011. márc. 17. 19:17
 2/8 gfero ***** válasza:
100%
mi van veled murr mérges vagy ?ne legyél mer most a 60 guppi egy 3 literesben van tartva ehhez képest a 10 liter király.de tényleg minél hamarabb vegyél egy normális aksit.
2011. márc. 17. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Jézusom, erre már nem tudok mit írni.

A 10 liter is nagyon kevés a szifóknak.

2011. márc. 17. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:

:O,hát Murr válaszával egyet értek teljesen...nem is fűzők a kérdéshez véleményt....De ha már Murrnál is elszakadt a cérna és ilyet irt, akkor ott nagyon nagy gond van, tőle ilyen választ még soha nem olvastam.

De amúgy kedves kérdező remélem a később fogunk venni az nem hónap/hónapok múlva lesz.Kíváncsi lennék a vízcserédre és a többi apróságra.Miért nem adod be őket a kereskedésbe vagy ajándékozod el őket. Először olvass utána amit csinálni akarsz gondold át hogy képes vagy e rá és utánna fogj bele.

2011. márc. 17. 20:49
 5/8 anonim válasza:
te kínzod azokat a szerencsétlen halakat normális vagy hogy 10 literes akváriumba akarsz berakni 60 guppy meg 20 szifót? te kínzod azokat a szerencsétleneket. Nekem 130 literes, és abba tartom a neonokat, amiket tenyésztem + 160 literes amibe a a kakadu sügerek vannak..
2011. márc. 18. 09:07
 6/8 anonim válasza:
+ ha szabad kérdeni, mennyi idős vagy?
2011. márc. 18. 09:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Ti nem lattok a szemetektol????

Ki mondta hogy 60 guppit akarok beteni azt mondtam h csak felet!

Es halehet 50 apro hal ne ferjen el 10 liter vizben .egyebkent az akvarium 12 litres.... Egyszer olvassatok el mit irtam es azutan valaszoljatok

Murr te hol laksz??

2011. márc. 18. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
úgy látom te nem fogod föl te jó ég -.-"""""
2011. márc. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!