Mi kell tudni a guppikról?
Szűrő,fűtő,légpumpa vagy levegőztető,hőmérő,lámpán kívül kell neki valami? 15L akvárium jó vagy lehet kisebb vagy nagyobb kell? mit eszik a halkaján kívül? egyedül szeretném tartani! Kezdő vok ez lesz az első halam:)
amúgy légpumpát vagy levegőztetőt vagyek? Az ajzat milyen legyen milyen növényeket vegyek mellé? mennyi időnként tisztítsam az akváriumot? sok áramot fogyaszt? és melyik berendezés működik árammal?
Guppy:
Alga:
Én a helyedben min 20 literes aksit rendeznék be 3-4 Azonos nemű guppyval,hogy ne szaporodjon.
Növények közül,azonos igényü növényeket válassz azonos vízhővel,mint ami a guppynak kell.
növények:
az aljzat apró szemű,1-3mm szemcsenagyságú legyen.A levegőztető alatt a szűrőbe épített levegőztetőt érted.Mivel szűrő kell,ezért meglesz az is,tehát használd azt...Az akvárium 30-40%át cseréld le hetente,a vizet mindig kezeld,klórtalanítsd.A szűrő a lámpa,ha veszel,akkor légpumpa a fűtés működik árammal.És hogy mennyit fogyaszt?Nem tudom,ki lehet számolni valahogy,de nem értek hozzá.Amugy fűtőből termosztátosat vegyél(be lehet állítani rajta a hőmérséklett,hogy mennyire fűtse a vizet).Jah,növényekből hínárt és jávaimohát ajánlanék így az elején.Am az előző választ ís én írtam,üdv Lucky (OLVASS!)
Van nekem guppim úgy 51db nekm akármit raktam mellé mind me ette kivéve az arany halat mert ő jól lakott velük.
Szerinted érted mire célzok ezzel!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!