Kan toy uszkárom lesz! Segitetek? A többi lent
- Hallottam, hogy vannak un. kutyapelenkák, nem ilyen rátehetös hanem lapos, földre rakhatók. Ezek hogyan müködnek és mennyibe kerülnek?
- Ha a tenyésztönél evett egy bizonyos tápot és mi másfajtát szeretnénk neki adni, ogy szoktassuk át fokozatosan?
- a póráz és hám vásárlásához magunkkal kell vinni a kutyát?
Várom a válaszokat :D
az a lényege mint a macskaalomnak itt van egy link róla:
ha át akarjátok szoktatni próbáljátok meg fokozatosan, vagyis keverjétek össze a kétféle tápot.Aztán egyre nagyobb arányban rakjátok bele azt amivel etetni akarjátok. De elsőre ne vegyetek nagy adagot, mert lehet hogy a tápot nem bírja a kutyus gyomra és akkor a 25kilós táp a szekrénybe elég ciki... Egyébként ha felnőtt korában nem is, de kölyökkorban azért igencsak hasznos egy kicsit többet költeni és prémium táppal etetni a kutyát, ha megengedhetitek.
nem muszáj magatokkal vinnetek, de fogjatok egy centiméterszalagot és mérjétek meg a kutyust.
A tényésztőnél kapott tápot add neki, és váltással kapcsolatban vele egyeztess. Neki van tapasztalata milyen táppal érdemes etetni, biztos tudd olcsóbb árfekvésű de beváltat mondani. Bármilyent is mond, szerintem érdemes internetről megrendelni.
Én a helyedben simán a tenyésztőnek szegeztem volna ezeket a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!