Átrendeztem újból az aksimat, most mi a véleményetek róla? (képek)
Figyelt kérdés
Sokkal világosabb élőben mint a képen, telóval csináltam és nem olyan jó minöségű.
2011. febr. 24. 21:24
11/17 A kérdező kommentje:
A xifokat és a guppikat ingyen kapom és nem kell fizetnem érte, mert ha holnap nem hozom el oda adják másnak. Akkor nem teszem bele ebbe az aksiba, hanem a kisebbikbe és akkor majd 2-3 hét után teszem át.
2011. febr. 24. 22:08
12/17 anonim válasza:
De a másikban van állot vized? Be van járatva? Hidd el, nem akarok én rosszat. Ha pesti vagy, bármikor szerzek neked xiphot is, guppit is ingyen. Ha most nem alkalmas még nálad a helyzet, ne fogadd el, csak elpusztulnak.
13/17 A kérdező kommentje:
Van benne állot víz kb 2-3 napja, de akkor ezek szerint az se jó. Akkor nem fogadom el, majd 2-3 hét múlva veszek. :)
Sajnos nagyon messze lakom Pesttől.
2011. febr. 24. 22:16
14/17 anonim válasza:
Még nincs kialakult baktériumkultúra a halak fogadására egy 2 napos vízben. Ha bekerülnek, semmi nem bontja le az ürüléküket, így az megmérgezi őket. A kezdők 90%-ánál emiatt pusztulnak ki 1 hónap alatt a halak. Nem érdemes ezzel szórakozni, inkább vedd meg őket, minthogy feleslgesen kipusztuljanak.
15/17 A kérdező kommentje:
oké :)
De attól a heti 30%-os vízcsere mehet ugye?
(Azért kérdezek ennyit, mert ez az első nagyobb költségvetésű növényes akváriumom, és szeretném ha minden a legnagyobb rendben zajlana)
2011. febr. 24. 22:26
16/17 anonim válasza:
Persze, az kell. De az is csak állott vízzel.
17/17 Salx Narval válasza:
Szerintem, ha óvatosan etetsz, esetleg minden másnap egy keveset.Hetente megcsinálod a részleges vízcserét, azonos hőfokú klórmentes vízzel és folyamatosan megy a szűrőd, akkor az a pár darab hal és csiga, nem okozhat problémát egy ekkora akváriumban.Szép lassan a növények is bekapcsolódnak majd a szűrésbe.Szerintem , ha ezeket a dolgokat betartod, elfogadhatod azt a 5-6 halat, ne féltsd őket,hogy éheznek, találnak ők maguknak algát a növényeken.Én egy kevés tőzegkivonatot tennék a vízbe.Természetesen, ha van idő várni, akkor úgy lenne jobb, de így sem lehet gond, ha óvatos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!