Átrendeztem. Mi kéne bele és mi nem, hogy jobban nézzen ki?
A golyók azok riccia szunyoghálóban, majd kifüvesedik gondolom. 3 kis faágra meg karácsonymohát tekertem, hátha karácsonyfa lesz belőle. Meg van egy fa kerítés baloldalt. Más ilyen agyament hülyeség nincs benne asszem.
Szerintem is nagyon szép lett, mint mindig.
Mondjuk nekem is még egy olyan szikla hiányzik, persze látom, hogy a másik is olyan, csak a formája más, de akkor is :)
Meg szerintem megpróbálkozhatnál majd egy fehér háttérrel, nagyon jól mutat az ilyenekhez.
Viszont a halaidat kicsit sajnálom, szegényeket annyit pakolászod, egy utazás az életük :)
1db filamentosa volt benne, meg törpe szívóharcsák, de átraktam őket a barátom akváriumába.
Megnézem majd hogy van e még hasonló formájú kő a boltban.
Szia! Nagyon szép lesz, én csak annyit kifogásolnék hogy kéne egy "támaszkő" (Soeishi )az '"égeb törő csúcs" mellé.
A karácsonyfa is egy nagyon jó ötlet, én is gondolkodok rajta, csak, elég furán fog kinézni.
És bocsáss meg, hogy eddig csak kritizáltam, de dicséretből nem lehet olyan jól tanulni:D
Sok sikert hozzá, nagyon szép lesz!
Most néztem meg mi az a Soeishi, látom, erről beszélsz, jól nézne ki, jah:
Az enyém az most nem olyan lett, de ha raknék fektetve is követ a csúcsok két szélére, és lenne mondjuk 3 csúcs középen, akkor hova férne a növény? Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!