Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok nagyon sokat,...

Miért álmodok nagyon sokat, mióta átrendeztem a szobámat?

Figyelt kérdés

Átrendeztem a szobámat, az ágyam is új helyre került és azóta minden éjjel többet is álmodok, igazából hülyeségeket.

Többször fel is kelek, az új helyemen, mint a régin.

Igazából ki tudom aludni magam, ezzel nincs gond.

Rossz az új helyem, hogy ilyen sokat álmodok, vagy nincs ezzel gond?

(Napokban azt álmodtam, én képviseletem Mo-got az eurovízión, annyira megizzadtam az izgulástól, hogy elmentem valóban fürödni. Ez csak az ébredés után a vizes törcsi miatt ugrott be+ észre vettem, hogy nincs rajtam a pizsi gatya. (nincsenek énekesi babéraim!)

19/f

2011. máj. 23. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen van az ágyad.Többször felkelsz, tehát nem alszol elég nyugodtan, zavarosak ez álmaid.Most még nem érzed ennek a hátrányát, de pár hét vagy hónap múlva akár az egészséged rovására is mehet.A radiesztézia nem hülyeség.Vannak káros földsugárzások, valószínű, hogy te egy ilyenen fekszel.Inkább rendezd vissza a szobád, jobban járnál.
2011. máj. 23. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak még nem szoktad meg. Akár átrendezheted egy kicsit máshogy, hátha úgy jobb
2011. máj. 23. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
mert átrendezted a szobádat :) és valószínű, hogy nehezen szoksz hozzá..
2011. jún. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!