Lehet, hogy bajt csináltam?
Az történt, hogy 3törpe tarisznyarákom közül az egyik 2,5 napja kint ült a növény tetején, nem mozdult. Kivettem őt, kézbe vettem, továbbra sem mozdult, úgy gondoltam elpusztult. Így mit tudtam volna tenni, késő este volt, könnyes szemmel lehúztam a wc-n. Utána néztem a neten, hogy mégis mit rontottam el, mert volt nekik mindenük, ami kell.
Rátaláltam egy fórumra, ahol írta valaki, hogy 2 napja nem mozdul a rákja, többek között azt a választ is kapta, hogy lehet, hogy csak vedlik.
Segítsetek, mert, ha önhibámból megöltem őt, akkor megyek utána a lefolyóba, mert szégyenemben lehúzom magam a wc-n:( szegénykém, lehet, hogy megöltem???
"Nálam úgy másfél havonta vedlettek. Ilyenkor látványosan lelassulnak és 1-2 napig valahova megpróbálnak elbújni.
Bármit megesznek." ezt találtam, de az én rákom nem bújt el, kint volt a vízből.
jajj nagyon kedves vagy köszönöm.:)
De én ilyen hülye nőszemély vagyok, ezt holnapra nem alszom ki:S
természetesen leellenőriztem a tenyeremre tettem, piszkálgattam, a lábait is, de nem mozdult!
Az már halott volt.
Nálam is vedlett többször is, de akkor volt csak mozdulatlan, amikor összeverekedtek és az egyik fejjel lefelé feküdt az akiban, az is hullának nézett ki.
Ekkor őt ki is vettük, és még mozgatta a lábait kicsit, majd különrakva egy akiba, kevés vízzel, egy hét alatt helyrejött.
Ha baxtatod és nem mozog, akkor az halott.
Úgyhogy nem ölted meg.
Olyan is van, hogy ott a páncélja, és az néz ki úgy, mint egy döglött rák, de mondjuk a páncélt se kell kivenni, mert azt megeszi. Na, mindegy.
Nem ölted meg, úgyhogy ne legyél emiatt depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!