Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagy bajt csináltam,...

Nagyon nagy bajt csináltam, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Már harmadik napja nem tudom tartani az eddig szuperen működő étrendet... Fél éve ugyanúgy étkeztem,kevesebbet,egészségesebbet,stb,fogytam is 10 kilót,erre 3 napja nem tudom megállni,hogy ne egyek: palacsinta,túrós batyu,pörkölt,lasagna,stb... Nagyon nagy bajt csináltam ez alatt a 3 nap alatt? Elhatároztam,hogy uralkodok magamon,de nem tudom,hogy csináljam: tartsak egy olyan napot,amikor csak vizet iszom,vagy folytassam ott,ahol 3 nappal ezelőtt? Ugye ennyitől nem hízhattam sokat?
2011. aug. 15. 01:54
 1/4 anonim válasza:
Nem csináltál semmi bajt. Néha-néha megengedheted magadnak, csak nem vidd túlzásba. Sőt, én azt mondom, hogy ezeket az ételeket igenis építsd be abba a "szuper étrendbe", mert ki vagy rájuk éhezve, és egy gyenge pillanatban újból felfalsz majd mindent egyszerre.
2011. aug. 15. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:
NYUGIII :) Nem csináltál nagy bajt, csak a lelkiismereted miatt szánod-bánod a dolgot. Kitartó voltál fél évig, gratulálok hozzá:) Az a baj az egészséges kajákkal, hogy nem olyan finomak, ill.ha finomak is, akkor is azt fogod kívánni, amit már valaha ettél és nagyon ízlett, mert az agyad arra emlékszik és vágyik rá..Ha nem ettél volna sose palacsintát, nem tudnád milyen és nem kívánnád:)De ne aggódj! Tényleg néha engedd meg magadnak, de ne vacsira, és nem lesz gond. Lehet visszjön pár deka most emiatt a pár nap miatt, de mint hogy nem egy nap alatt fogytál, hízni sem egy nap alatt fogsz (és ugyanez fordítva is). Szóval most biztos besokallt a szervezeted és kiéhezett, ez majd el fog múlni. Addigis ne sajnáld magadtól a finomságokat :) Max. mozogj többet, ha büntudatod van.
2011. aug. 17. 11:28
 3/4 anonim válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de mérd meg magad minden nap elején és végén. És nem ettől a 3 naptól fogod visszahízni a leadott súly dupláját.
2011. aug. 17. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
kicsit felgyorsitottad az anyagcsered ami rendben van ! nem hizod visssza :) terj vissza az ezelotti etrendhez folytasd.. es nem lesz baj..:) HIDD EL NEKEM! NINCS GOND :)
2011. aug. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!