Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon mitől lehet ez? Több...

Vajon mitől lehet ez? Több napon át (5 napig, tovább nem csináltam) pozitív az ovuteszt.

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Rendesen pozitív volt mind az 5 napon? Úgy értem az ovutesztnél a halvány 2. csík nem jelent pozitívat, csak ha nagyjából egyforma erősségü mind a 2 csík.

Ha igen, akkor az valami olyasmit jelenthet, hogy elhúzódott az ovuláció, nem tudott megrepedni a tüsző. Persze lehet hogy később megtörtént, de nem a szokásos időtartam alatt.

2010. nov. 4. 13:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, végig egyformán erős volt a második csík. De akkor ezek szerint ettől lehet pé-m még, ugye? (tojásfehérjés nyák, amit mindig észre szoktam venni ovu körül, 2 napig volt, aztán már nem, de a teszt továbbra is pozitív)
2010. nov. 4. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor biztos volt peteérésed, lehet csak tovább marad magas az lh szinted. Mióta próbálkoztok?
2010. nov. 4. 14:07
 4/6 A kérdező kommentje:
ez a 4. hónap még csak. Tudom, hogy nagyon az eleje, de a kisfiam elsőre összejött. Csak azért kezdtem el ovutesztelni, mert a férjem sokat utazik, és így biztosabban elkapjuk az alkalmat.
2010. nov. 4. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy olyan hónapom, mikor napokig pozitív volt az ovutesztem. Mondjuk én hőmérőztem is mellette és ebből tudtam, hogy nem repedt meg a tüsző. Valószínűleg próbálkozik a szervezet ilyenkor. Aztán jó sok nap múlva megint pozitív lett és akkor meg is repedt. De többet azóta nem fordult elő.
2010. nov. 4. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van. Ha 2 napnál tovább pozitív az ovu teszt, az a tüszőrepedés elmaradását jelzi. A ciklus további részében még előfordulhat, hogy lesz ovu, de akár el is maradhat.
2010. nov. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!