Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovum 16-án volt. A 17. cn-on,...

Ovum 16-án volt. A 17. cn-on, ciklus hossza 31 nap. Az ovukor a méhszáj fent volt. Ma csináltam egy tesztet, -este és nem jóstesztelni akartam-és halványan ott volt a második csík is. (ovuteszt, One Step) A méhszájam elég lent van. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Vagy nincs egyiknek sem jelentősége?Egy nappal ovu előtt voltunk együtt.Kérlek ne írjatok"miért nyúlkálsz oda" válaszokat!Nem vagyok már kamasz,és természetesen első a higénia.
2010. márc. 22. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Ovu teszt akkor jó jóstesztnek, ha több napig csinálod, ez még sajnos nem feltétlenül jelent babát. De ha kitartasz, akkor pár nap múlva használhatsz terhességi tesztet is, reméljük az is csíkos lesz. Ha van felesleges ovu teszted, akkor csinálhatsz holnap-holnapután is, kiderül, csíkosodik-e tovább.

Megy a drukk ezerrel!

ҝ

2010. márc. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!