Ciklus alatt a méhszáj hogyan változik? Akadt egy kis furcsaság!
Első: nyúlj be magadnak a középső ujjaddal és az alapján tudod megállapítani, hol van a méhnyak. Ha szinte beleütközöl, alacsonyan, ha picit fel kell nyúlnod, akkor középen, ha pedig csak úgy éred el, hogy majd' kitörik az ujjad, akkor magasan van. A közepén van egy lyuk (méhszáj), ami ha érezhető, akkor nyitott, ha nem igazán, akkor kezd bezáródni vagy teljesen zárt. A puhaság: tényleg olyan, mint amilyennek leírják, mintha a nedves ajkaidat érintenéd meg. Ha kemény, akkor nem ilyet érzel (azt sajnos nem tudom mihez hasonlítani).
Második válaszoló: este 9-kor szoktam nézni, lefekvés előtt nem sokkal. De ez érdekes, amit írsz, hogy terhesség alatt is lehet nyitott és kemény is a méhnyak. Ezek szerint nem egyértelmű, hogy megtermékenyülés után magasan és zárt állapotban van, hogy megóvja a magzatot a fertőzésektől. Akkor erre a módszerre nem igazán lehet alapozni... Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalatodat!
Nekem is nagyon fent van és nagyon puha.
Semmi tünetem nincs, a ciklus 28. napján, semmi ami mensire utalna, de hányingerem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!