Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 18 W-os 8500K-s fénycső jó...

18 W-os 8500K-s fénycső jó növényes akváriumba?

Figyelt kérdés

Igy hírdetik .: " Gro-lux fénycső. A nappali fény hiányában szenvedő növények növekedését elősegítő 8500 Kelvines fénycső.

Növényházakban és akváriumokban használatos. Kiemeli a halaknak és a vizinövényeknek a színeit."

2011. febr. 7. 13:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Jó, majd mutass képeket. :)
2011. febr. 7. 22:27
 22/36 A kérdező kommentje:

:)

megvan az aljzat ,a tápszer , a táptalaj, a dekorációk(szikladarabok,fák,gyökerek,) a világítás, a szűrő, a fűtő,a levegőztető,

már csak növények kellenek és halak.

a növények is majd csak 2 hét mulva lesznek a boltba :SS

hány aksib van? :)

2011. febr. 7. 22:31
 23/36 anonim ***** válasza:

Nekem most 4db :)

egy 20 literes egy 45-ös egy 35-ös, meg egy 90-es

de ugyanebben a lakásban még barátomnak van egy 70 literese is.

Itt körülnézel mindenhol akváriumot látsz :)

Mert akartam tartani többféle halat, aztán azért de nem mindent lehet mindenkivel összerakni :)

2011. febr. 7. 22:35
 24/36 A kérdező kommentje:

szép lehet a több is .

2011. febr. 7. 22:37
 25/36 anonim ***** válasza:

Másik boltba is vehetsz növényt. És akkor hamarabb lesz :)

Vagy rendeltél valamit? Bár én se sok helyen vásárolok, mer inkább csak ott, ahol olcsó :)

2011. febr. 7. 22:37
 26/36 anonim ***** válasza:
Hát a barátomé az valami iszonyat ronda most. Olyan algás, hogy hányinger :) De nem akar vizet cserélni az a mániája hogy nem szabad, mert ő be akarja állítani az idális nem tudom mit.
2011. febr. 7. 22:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Ő idális alga tenyészetet csinál, de lopom mindig ki a növényeit, mert nálam legalább lejön róla az alga.
2011. febr. 7. 22:40
 28/36 anonim ***** válasza:
Megpróbáltam nála egy gyengébb fényt rátenni, ott volt 2 hétig, aztán azt mondta ne szóljak bele, és visszatette a régit, mert hogy azzal milyen szépen nőnek a növények. Hát igen, de az alga még szebben nő, na, mind1 :)
2011. febr. 7. 22:41
 29/36 A kérdező kommentje:

A környéken csak 2 bolt van és az olcsóbb boltból rendeltem meg a növényeket, 2-3 hét mulva érkeznek meg.Remélem 2 hét lesz, nem 3.

2011. febr. 7. 22:43
 30/36 anonim ***** válasza:

Ja hát igen. Az úgy szívás. De minél többet vársz rájuk, annál jobban fogsz örülni majd ha megjönnek, talán.

De az is lehet, hogy nem :)

2011. febr. 7. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!