Hogy én se maradjak ki, szükségem is van mások véleményére. Mit szóltok ehhez az akváriumhoz?
Figyelt kérdés
Olvasgattam az előző véleménykérőknek válaszolókat. Sok közös vonást találtam az akváriumokban, ami az enyémben is megtalálható. Pl. van benne műnövény. Az aksit egy barátomtól kaptam és kaptuk hozzá a műnövényt is. Beletettem. Kék kövek = ezt is kaptam, de nem attól akitől az aksit. Díszítőelemnek beraktam, de csak egy keveset egy vonalban. Kerámia bújóka: halasboltban vettem. Garnéláknak jó lesz, nem? Az észrevételem még az, hogy lehet, hogy kevés növényem van? És a levegőztetőm fejét én is fordítsam az üvegfal felé? Azért hagytam egyenesen, mert így a melegítő felé fúj és így sodorja a meleg vizet. A halaim sem mennek a közvetlen közelébe, hogy ellensodrásba kerülnének.
Illetve a halállományom még nem teljes :) lesz benne változtatás.
2011. jan. 16. 18:53
21/23 A kérdező kommentje:
azt a kerámia bújókát a garnéláknak vettem, vagy kisebb halaknak. tulajdonképp a bettámnak tetszett a legjobban xd a kék kövem festve van, tudom, hogy ha feloldódik ártalmas ezért is tettem bele csak egy kis vonalat.
2011. jan. 17. 17:42
22/23 anonim válasza:
Szép sztem az akváriumod de a betta nem piszkálja a többit.Mert nekem van egy ugyan ilyen bettám és ő a elég piszkálódos.
23/23 A kérdező kommentje:
nem, nem piszkálja őket :) minden halam békében megvan, max a hím guppik piszkálják a nőstényt.
2011. jan. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!