Hogy én se maradjak ki, szükségem is van mások véleményére. Mit szóltok ehhez az akváriumhoz?
Olvasgattam az előző véleménykérőknek válaszolókat. Sok közös vonást találtam az akváriumokban, ami az enyémben is megtalálható. Pl. van benne műnövény. Az aksit egy barátomtól kaptam és kaptuk hozzá a műnövényt is. Beletettem. Kék kövek = ezt is kaptam, de nem attól akitől az aksit. Díszítőelemnek beraktam, de csak egy keveset egy vonalban. Kerámia bújóka: halasboltban vettem. Garnéláknak jó lesz, nem? Az észrevételem még az, hogy lehet, hogy kevés növényem van? És a levegőztetőm fejét én is fordítsam az üvegfal felé? Azért hagytam egyenesen, mert így a melegítő felé fúj és így sodorja a meleg vizet. A halaim sem mennek a közvetlen közelébe, hogy ellensodrásba kerülnének.
Illetve a halállományom még nem teljes :) lesz benne változtatás.
Ez tényleg hasonló, csak ez tisztább, még nem algás :)
Jávai mohát rakj bele szerintem (mint nálam alul, csak az enyém kisebb aki, de hát a moha megnő és pl vasfára rá lehet tekerni damillal, akkor nem repül fel és nem is megy tönkre, a jávai moha az soha)
hát bocsi, de nekem nem igazán tetszik. nagyon mű, én a természetes aksikat szeretem, mint a miénk is:P
pl azok az oszlopok benne, a kék kövek, az a kerámia vagy milyen fa...:S:S
először nekem is műnövény volt a 120literesemben, de aztán valaki azt írta nekem, hogy "műnövényt eltartani nem akvarisztika"
és nagyon is igaza volt, így kiszedtem őket, és már csak élő van benne:)
22L
Bocsi, de szerintem giccses egy kicsit, persze láttam rosszabbat is. A műnövényt eleve utálom, szerintem ronda, meg a kék kövek és a kerámia bújóka... Hát szerintem nem akváriumba való.
Hogy lásd, milyen az igazán szép akvárium, belinkelek párat:
Persze ezek nagyon profi akváriumok, ilyet csinálni nagyon sokba kerül, de szerintem fontos, hogy lehetőségeinkhez mérten törekedjünk a természetességre. Én azt szeretem az akváriumban, hogy olyan, mint a természet egy darabja, ott pedig jó esetben nem található meg a kerámia bújóka és a kék festett kő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!