Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Jó ötlet, ha egy bettát...

Jó ötlet, ha egy bettát veszek a 10 éves tesómnak karácsonyra? Egy kisebb akváriumba.

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 17:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
71%
Itt nincs az hogy nem értem az egy értelmetlen szó... Vagy érted vagy nem. Nem azt kell megoldani hogy feltudjon úszni hanem azt kell megoldani hogy levegőztető legyen ami kb. 3000Ft és akkor örök élet +1nap. Nem az kell hogy te cseréld a vizet, azt hetente kell 30%-át. Azt kell hogy vegyél hőfokszabályzós(termosztátos) fűtőt. Ezeket gondold át... Henrik
2010. nov. 28. 18:56
 22/40 A kérdező kommentje:
Ok veszek víszszűrőt. De azt olvastam, valahol a neten, hogy nem kell vízszűrő, ha elég növény van az akváriumba. Viszont azzal nem értek egyet, hogy egy 30 literes akváriumban nem fér el 8 guppi. Tökéletesen jól elférnek.
2010. nov. 28. 18:58
 23/40 A kérdező kommentje:
vízszűrőt*
2010. nov. 28. 18:58
 24/40 anonim ***** válasza:
50%

Igen, tartottál már halat? Úgy látszik nem. Elférnek persze, csak majd sorra döglenek. :)

SZŰRŐ, LEVEGŐZTETŐ, FŰTŐ!!!!!!! Ezek mindenképp kellenek. De nekünk aztán olyan mindegy mit veszel meg hogy. De nem fogja sokáig húzni szerencsétlen nálatok az is biztos.

2010. nov. 28. 19:00
 25/40 anonim ***** válasza:
50%
Egy kisebb halra(pl. neonhal) is a normális emberek szoktak számolni minimum. 3-4litert. Egy guppi ennél szinte 2x nagyobb. Na most akkor a helyigény is kétszer nagyobb. De ha csak egy guppinak 5litert számolsz akkor is 8x5=40 liter. ÉS ITT ÚGYSZÁMOLTAM HOGY EZ A MINIMUM... Ennél minnél több annál tovább él, annál kevesebbszer kell takaritani, annál nagyobb a szaporodási képessége stb... Henrik
2010. nov. 28. 19:01
 26/40 anonim ***** válasza:
67%

nem kell szűrő???? úh inkább hagyd a francba ezt az ajándék ötletet.

Oké ott a növény, de gondolod, majd a növény szívja fel a sz@r, meg a kajamaradékot, gondolkozz már!!:S

2010. nov. 28. 19:02
 27/40 anonim ***** válasza:
50%
ill: sz@rt
2010. nov. 28. 19:03
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ilyen plüss halat =) Olcsóbból megvan... Még gondoznod sem kell... Nem kell neki se nagy akvárium, se felszerelés. Ezzel jól jársz. Henrik
2010. nov. 28. 19:04
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Jah és még annyit, hogy az akvárium és a halak több törődést igényel, mint egy hörcsög :) Amíg nem lesz értelmes méretű akváriumod, amiben be tud állni a biológiai egyensúly (ez kb. 60 litertől van mondjuk) addig nem fogod megérteni amit itt írkálunk. Sokkal nagyobb a hibalehetőség mint egy hörcsögnél. Annak beteszel forgácsot, kaját, vizet és el is van. Alszik egész nap meg eszik. Tudom, mert nekem tengerimalacaim, nyulaim voltak, most van több mint 100 afrikai sügérünk meg egyéb halak, teknősök, kutya, macska. Papagájai voltak apunak is régen, szóval tudom melyik állat mivel jár. És ezek közül kb. a halak a legnehezebb, mert nem tudod hogy épp milyen bajuk van, egyszer csak megdöglenek és akkor törheted a fejed, hogy mi a baja. Először utána kell olvasnod mindennek és utána belekezdeni. Ehhez ajánlom nektek az akvarista.hu oldalt, beregisztrálsz és a főoldalon lévő ebook-okat olvasd el. Abból majd rájössz, hogy nem hülyeség amit mi itt mondtunk neked.
2010. nov. 28. 20:05
 30/40 anonim ***** válasza:
A guppinál lehet számolni db/litert, de CSAK a guppinál!
2010. nov. 29. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!