Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Nagyon megtetszettek a törpegö...

Nagyon megtetszettek a törpegömbhalak :) A tartásukról mit kell tudni?

Figyelt kérdés
(utánaolvastam de azért itt is megirom minél tájékozottabb legyek)

tegnapelőtt 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan a tartása mit a többinek. kb. 25 fokos víz, sok búvóhely, sok növény.
tegnapelőtt 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:
És akváriumnak a 40 liter elég?
tegnapelőtt 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
pont úgy mint a többi halnál 40l egy hal minden többi hal +20l. Egy hím 2-3 nőstény. De ez ilyen állatvédő törvény. Igazság szerint nem lesz baja a halnak ha ja a víz kapnak kifejezeten nekik való ételt. Sok búvóhelyet, sok élő növény. Jó minőségű föld arra kavicsot, hogy ne szennyeződjőn be olyan gyorsan a víz. Normális levegőztető és szűrő, attól is függ mekkora az akvárium.
tegnapelőtt 22:09
 4/4 Tevenyereggyarto ***** válasza:
Személyesen nem tartottam, de amennyire tudom ami “extra” a legtöbb díszhalhoz képest ,hogy rendszeresen kell nekik valami kemény kaja ,hogy koptassák a “csőrüket/ fogukat”. Legkézenfekvőbb a kisebb csigák amiket nagyon könnyen tudsz szaporítani egy kisebb, külön akvában. Azért jó külön mert akkor biztos marad meg későbbre is.
tegnap 08:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!